Главная » 2015 » Октябрь » 13 » Міс Глухівчанка - 2015
21:01

Міс Глухівчанка - 2015

Народна трибунаСтаття, розміщена в газеті "Народна трибуна" від 10 жовтня 2015 р., а також на офіційному сайті газети щодо проведеного конкурсу краси "Міс Глухівчанка – 2015", в якому прийняла участь студентка нашого училища Дарина Москаленко.


Міс Глухівчанка - 2015

Відбулося видовищне свято таланту та краси «Міс Глухівчанка-2015».

Коктейль із чарівності, грації та креативу смакувала глухівська публіка ввечері 8 жовтня. Глядацька зала міського Палацу культури була заповнена вщерть, навіть не вистачало місць. Цьогоріч серця аудиторії та журі підкорювали троє дівчат: креативна Яна Махоня з Глухівського національного педуніверситету ім. О. Довженка, красуня-брюнетка з Глухівського медучилища Дарина Москаленко та неперевершена вокалістка Анна Цибіна з Глухівського агротехінституту ім. С. А. Ковпака Сумського НАУ.

Познайомилися з ними під час першого конкурсу «Дефіле». У другому, «Візитці», Яна розповіла про свої образи, Дарина представила відеоролик про себе, музично та патріотично презентувала себе Аня. У вокальному конкурсі «Зірка + зірка» дівчата співали з відомими місцевими артистами. Акторські вміння продемонстрували глухівчанки в конкурсі театрального мистецтва. Тоді Яна прочитала монолог із глибоким змістом, Дарина, перевтілившись у Дюймовочку, показала справжню казкову історію кохання, а Анна представила уривок з українського художнього твору. Закінчилася програма хореографічними виступами: від Яни - з драйвом, від Дарини - зі спокусою, від Анни - з українськими народними мотивами.

За кількістю балів від журі титул «Міс Глухівчанка-2015» завоювала Яна Махоня. Стрічку, свідоцтво та бажану корону вручив переможниці міський голова Юрій Бурлака, під чиїм патронатом щоразу проходить цей конкурс. Титул «Віце-міс» отримала Анна Цибіна. Вона ж була нагороджена свідоцтвом за артистизм. Дарина отримала відзнаки за оригінальність та елегантність. Голова журі Анатолій Мироненко, який також долучився до привітань Юрія Олександровича, нагородив дівчат подарунками від спонсорів, а переможниці присвятив поезію, написану під враженнями від конкурсу. До речі, ще одну нагороду Міс Глухівчанка отримала від глядачів, які протягом усього вечора відсилали за неї смс.

Світлана Халімоненко
Джерело: ntgazeta.info


(натисніть на зображення для збільшення)

Категория: События | Просмотров: 4208 | Добавил: Administrator | Теги: Міс Глухівчанка - 2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar