Главная » 2015 » Июнь » 24 » Нагороди для медиків
19:26

Нагороди для медиків

Народна трибунаСтаття, розміщена в газеті "Народна трибуна" від 24 червня 2015 р., а також на офіційному сайті газети щодо нагород медичних працівників, у тому числі і викладачів нашого училища з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника.


Нагороди для медиків

За сумлінну та відповідальну працю в системі охорони здоров’я, високий професіоналізм у роботі та з нагоди свята Почесною грамотою Глухівської міської ради були нагороджені завідувач травматологічним відділенням Глухівської центральної районної лікарні Михайло Волін, практичний психолог Третьої обласної спеціалізованої психіатричної лікарні Наталія Гончарова, викладачі Глухівського медичного училища Наталія Ігнатенко та Ганна Коняєва, лікар-невропатолог поліклінічного відділення Глухівської ЦРЛ Віталій Подорван, медсестра стаціонару психоневрологічного відділення Третьої ОСПЛ Лариса Тулуп, фельдшери екстреної швидкої медичної допомоги Ольга Трофименко та Василь Хаба, медсестра операційної хірургічного відділення Глухівської ЦРЛ Світлана Чеманова, а також лаборант Держсанепідемслужби Тетяна Клішевич.

Подяка міського голови була оголошена медсестрі травматологічного відділення Глухівської ЦРЛ Олені Антоновій, медсестрі дитячої поліклініки Юлії Лук’яненко, медсестрі отоларингологічного відділення Юлії Лук’яненко, лікарю-епідеміологу Глухівського міськрайонного відділу Держсанепідслужби в Сумській області Сергію Шавші. Грамотою обласного управління охорони здоров’я нагороджена викладач Глухівського медичного училища Лідія Моісеєва. Свої відзнаки отримали й медики району, яких нагородила керівник апарату РДА Галина Фесенко. Миру та спокою в родинах побажав головний лікар Глухівської ЦРЛ Володимир Лютов.

— Глухівська центральна районна лікарня, Третя ОСПЛ, держсанепідемстанція, медучилище – найкращі в області, бо там працюють досвідчені професіонали своєї справи, – з упевненістю сказав міський голова Юрій Бурлака, побажавши щастя, здоров’я та благополуччя. – За останні п’ять років ми тільки в одну центральну лікарню вклали близько 25 млн. коштів із різних джерел. Сьогодні ні я, ні обласні депутати, зокрема з найбільшої в обласній раді групи «Воля народу», ні наш народний депутат Андрій Деркач не допустимо, щоб жодна реформа, яка буде направлена проти людей, не була реалізована в місті чи районі, і жодна лікарня в Глухові не перестала працювати».

Світлана Халімоненко
Джерело: ntgazeta.info


(натисніть на зображення для збільшення)

Категория: Праздники | Просмотров: 727 | Добавил: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar